fbpx

Tietosuojaseloste

Laadittu: 07.10.2020

Tietosuoja-asetus(2016/679)

REKISTERIN NIMI

Megatalent Oy henkilötietokanta

REKISTERINPITÄJÄ

Megatalent Oy

Kontiotie 3 B 22, 90530 OULU

Y-tunnus 3126703-1

REKISTERIASIOISTA VASTAAVA HENKILÖ

Karl Pärn 

P. 044 351 5287

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS/REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, hallinnointi, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin. Lisäksi henkilötietoja käsitellään rekisterinpitäjän ja sen kanssa kulloinkin samaan konserniin kuuluvien yritysten markkinointiin, mukaan lukien suoramarkkinointi. Suoramarkkinointia voidaan toteuttaa myös sähköisesti.

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Perustietoja, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite

Henkilötunnus luotettavaa tunnistamista varten

Laskutukseen ja perintään liittyvät tiedot, taloudelliset tiedot

Tapahtumatiedot

Asiakkuuteen ja sopimussuhteeseen liittyvät tiedot

Rekisteröidyn itse antamat tiedot

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Asiakkaan antamat tiedot

TIETOJEN LUOVUTUS

Megatalent Oy luovuttaa asiakastietoja voimassa olevan lainsäädännön velvoittamissa rajoissa. Tietoja ei siirretä Euroopan talousalueen tai Euroopan unionin ulkopuolelle.

TIETOSUOJASELOSTE

Tietosuoja-asetus(2016/679)

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä käyttävät vain Megatalent Oy työntekijät, sekä yrityksen toimitusjohtajan valtuuttamana markkinointitoimisto Megatalent Oy. Tiedot kerätään atk-tietokantoihin, joihin vaaditaan käyttäjätunnus ja salasana. Tiedot on suojattu työntekijän tehtävien perusteella määritellyin käyttöoikeuksin, tiedonsiirtosalausohjelmien avulla. Tietokannasta tulostettava manuaalinen aineisto säilytetään lainsäädännössä edellytetyllä tavalla yrityksen valvotuissa tiloissa ja hävitetään tarvittaessa turvallisesti.

HENKILÖTIETOLAIN 6 LUVUN 26 §:N MUKAINEN TARKASTUSOIKEUS

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa hänestä rekisteriin merkityt tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua sekä muutoinkin turvautua henkilötietolaissa turvattuihin oikeuksiinsa. Tietojen tarkastusta ja oikaisua koskeva kirjallinen pyyntö tulee osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle (ks. kohta 3).

MUUT HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYYN LIITTYVÄT OIKEUDET

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaan, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten. Kielto merkitään rekisteriin.

Field is required!
  • - valitse lisätäyte -
  • Ei mitään
  • Kinkku 1€
  • Herkkusieni 2€
  • Mozzarella 3€
- valitse lisätäyte -
Field is required!
Field is required!
  • - valitse lisätäyte -
  • Ei mitään
  • Kinkku 1€
  • Herkkusieni 2€
  • Mozzarella 3€
- valitse lisätäyte -
Field is required!
Field is required!
  • - valitse lisätäyte -
  • Ei mitään
  • Kinkku 1€
  • Herkkusieni 2€
  • Mozzarella 3€
- valitse lisätäyte -
Field is required!
Field is required!
  • - valitse lisätäyte -
  • Ei mitään
  • Kinkku 1€
  • Herkkusieni 2€
  • Mozzarella 3€
- valitse lisätäyte -
Field is required!
Field is required!
  • - valitse lisätäyte -
  • Ei mitään
  • Kinkku 1€
  • Herkkusieni 2€
  • Mozzarella 3€
- valitse lisätäyte -
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Noutoaika tilauksesta min 30min. Toimitusaika tilauksesta min 60min.
Aika
Toivottu aika vaaditaan
Tuotteiden hinta yhteensä
0,00
Field is required!

Ilmainen kotiintoimitus

Postinumeroon 90100 ja 90120

Kotiintoimitusmaksu 10€ lisätään kassalla

Tilaa yli 20€ niin saat ilmaisen kotiintoimituksen alueella 90100 ja 90120!

Ilmainen toimitus 90100-alueella yli 20€ ostoksiin.

Alle 20€ ostoksiin 10€ toimituslisä.

Mahdolliset toimituskulut lisätään kassalla.

Voit maksaa myös noudon yhteydessä.

Tilaus mahdollinen vain ma-to klo 10-20 ja la-su 12-20.