Hinnat ovat suuntaa-antavia. Pidätämme oikeuden muuttaa hintaa mikäli tuotteen ominaisuudet ovat poikkeavat tai vaativat erikoisjärjestelyjä.

Mitä maksaa verkkosivusto tai verkkokauppa?

WordPress-verkkosivut alkaen 499€

  • Kaikkiin verkkosivuihin sisältyy SSL-sertifikaatti, mikäli palveluntarjoaja sen sallii.

  • Vepin hankkiessa kotisivutilan, palveluntarjoaja on Zoner. 

WooCommerce-verkkokauppa alkaen 499€

  • Kaikkiin verkkokauppoihin sisältyy ilmaisena maksutapana Paypal
  • Vepin hankkiessa kotisivutilan, palveluntarjoaja on Zoner.

Huomasitko jo, kuinka kustannustehokkaita hintamme ovat? Ota yhteyttä, ja kerro mitä tuotteita tai palveluita tarvit! Annamme mielellämme sinulle tarkemman tarjouksen.

Miten verkkosivujen tilaus etenee?

Yhteydenotto

Asiakkaaseen on luotu yhteys, ja hänen kanssaan sovitaan aika videopalaveriin. Asiakas on jo alustavasti kertonut Vepin myyntiedustajalle mitä hän tarvitsee ja millaisia suunnitelmia hänellä on.


Vepin tuotantotiimi miettii alustavasti eri ratkaisumalleja.

Videopalaveri

Videopalaverissa keskustellaan asiakkaan kanssa, ja ehdotetaan verkkosivuratkaisuja. Tuotanto ottaa ylös tärkeimmät suuntaviivat. Näiden tietojen  pohjalta annetaan tarjous, jonka asiakas hyväksyy heti tai myöhemmin.

Tilaajalle irtoaa nyt ensimmäinen erä  (50% laskusta)

Työvaihe

Tuotanto uurastaa pitkää päivää annettujen ohjeiden mukaisesti ja keskustelee tiiviisti tilaajan kanssa. Tässä vaiheessa tilaaja voi vaikuttaa vielä lähes kaikkeen, visuaalisuuteen ja teksteihin.


Tilaajalle on luotu Whatsapp-ryhmä, jossa hän voi kertoa ehdotuksiaan.

Vedoskierros

Tilaaja tarkastaa lähes valmiin sivuston ja ehdottaa mahdollisesti pieniä loppuviilauksia / muutoksia teksteihin. Tuotanto reagoi nopeasti pyyntöihin ja odottaa tilaajan lopullista hyväksyntää verkkosivulle.

Tuotanto fiksaa vajaita kohtia verkkosivuilta.

Hyväksyntä

Tilaaja on hyväksynyt verkkosivun. Sivusto siirretään hänen valitsemalleen domainille. SSL-sertifikaatti lisätään ja toimivuus tarkastetaan vielä kerran. Lomakkeet ja sivuston SEO tarkastetaan.

Tilaajalle irtoaa nyt toinen erä (50% laskusta.)